Karelin A. A., Blischenko E. Y, Ivanov V. T.: FEBS Lett. 1998,428, 7.
2. Dziuba J., Minkiewlcz P., Nałęcz D., Iwaniak A.: Nahrung/Food 1999,43,190.
3. Schrader M., Schulz-Knappe P.: Trends Biotechnol. 2001,19,. S55.
4. Schlimme E., MelseI H.: Nahrung/Food 1995, 39, 1.
5. Meisel H.: Biopolymers 1997,43,119.
6. Dziuba J, Minkiewicz P, Nałęcz D.: Pol J. Food Nutr. Sci. 1999,8/49, 3.
7. Korhonen H., Pilhlanto-Leppälä A., Rantamaki P, Tupasela T.: Trends Food Sci. Technol. 1998,9,307.
8. Dziuba J., Darewicz M.: Natur. Sci. 2000, 4, 257.
9. Darewicz M., Dziuba J., Panfil T.: Żywność, Nauka, Technologia, Jakość 2003, 4/37, 36.
10. Internet: wwwuwm.edu.pl/biochemia
11. Dziuba J., Iwaniak A, Minkiewicz E: Polimery 2003, 48/1,50.
12. Dziuba J., Iwaniak A, Niklewicz M., Darewicz M., Minkiewicz E: Acta Aliment. 2004,33,227.
13. Internet: www.expasy.org
14. Internet: www.merops/index.html
15. Arai S., Fujimaki M.: "Food Enzymology" vol. 2, El-sevier, London - New York 1991, p. 83.
16. Park S. Y, Gibbs B. E, Lee B. H.: Korean. f. Dairy Sci. 1996,18,237.
17. Yamamoto N., Akino A, Takano T.: Biosci. Biotech. Biochem. 1994, 58, 776.
18. Garnier J., Osguthorpe D., Robson B.: f. Mol. Biol. 1978, 120, 97.
19. Kyte J., Doolittle R. K.: J. Mol. Biol. 1982,157,105.
20. Carmenes R. S., Freije J. E, Molina M. M., Martin J. M.: Biochem. Biophys. Res. Commun. 1989,189,687.
21. Siemensma A D., Weijcr W. E, Bak H. J.: Trends Food Sci. Technol. 1993, 4, 16.
22. Dziuba J., Minkiewicz E, Puszka K., Dąbrowski S.: Pol. J. Food Nutr. Sci. 1995,4/45,30.
23. Jones S., Thornton J. M.: Proc. Natl. Acad. Sci. USA 1996,93,13.
24. Dziuba J., Iwaniak A, Niklcwicz M., Minkiewicz P.: Curr. Top. Pept. & Prot. Res. 2003, 5,101.
Google Scholar