Appendini P., Hotchkiss J.H.: Innovative Food Science & Emerging Technologies 2002, 3, 113.
Crossref
[2] Mishra H.N., Sinija V.R.: Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety 2008, 7, 358.
Crossref
[3] Jamróz E.: Polimery 2017, 62, 428.
Crossref
[4] Balasubramanian A., Rosenberg L.E., Yam K. et al.: The Journal of Applied Packaging Research 2009, 3, 193.
[5] Nowacka M.: Ważenie, dozowanie, pakowanie 2010, 4, 46.
[6] Kołodziejska J., Berner-Strzelczyk A., Piechota-Urbańska M.: Polimery w medycynie 2009, 39, 31.
[7] Dastjerdi R., Montazer M.: Colloids and Surfaces B: Biointerfaces 2010, 79, 5.
Crossref
[8] Kuciel S., Kuźniar P., Nykiel M.: Polimery 2018, 63, 31.
Crossref
[9] Kolasa D., Bajszczak A., Łukomska A. et al.: Polimery 2016, 61, 98.
Crossref
[10] Jurewicz M.: Polimery 2017, 62, 144.
Crossref
[11] Gniewosz M., Synowiec A., Dyrda M.: Biotechnologia 2009, 4, 40.
[12] Stepczyńska M.: „Studium plazmowego modyfikowania warstwy wierzchniej oraz metod sterylizacji materiałów biodegradowalnych”, Wydawnictwo UKW, Bydgoszcz 2017.
[13] Brody A.L., Strupinsky E.R., Kline L.R.: “Active Packaging for Food Applications”, Boca Raton, CRC Press LLC, 2001.
[14] Gómez-Heincke D., Martínez I., Partal P. et al.: Journal of the Science of Food and Agriculture 2016, 96, 3432.
Crossref
[15] Ramos M., Jiménez A., Peltzer M. et al.: Journal of Food Engineering 2012, 109, 513.
Crossref
[16] Malhotra B., Keshwani A., Kharkwal H.: Frontiers in Microbiology 2015, 6, 611.
Crossref
[17] Irkin R., Esmer O.K.: Journal of Food Science and Technology 2015, 52 (10), 6095.
Crossref
[18] Guarda A., Rubilar J.F., Miltz J. et al.: International Journal of Food Microbiology 2011, 46, 144.
Crossref
[19] Lee S.J., Umano K., Shibamoto T. et al.: Food Chemistry 2005, 91, 131.
Crossref
[20] Singh N., Singh R.K., Bhunia A.K.: Lebensmittel-Wissenschaft & Technologie 2003, 36, 235.
Crossref
[21] Tawakkal I.S.M.A., Cran M.J., Miltz J. et al.: Journal of Food Science 2014, 79, R1477.
Crossref
[22] Al-Abachi M.Q.: Baghdad Science Journal 2012, 9, 302.
[23] Piszczek K.: Polimery 2005, 50, 756.
Google Scholar