Login
Zarejestruj
Zaloguj
{$loggedInUsername}
 
Język Polski
Język Polski
English
Aktualny numer
Archiwum
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Indeksacja
Recenzenci
Przesyłanie tekstów
Opłaty za publikacje
Proces recenzji
Etyka publikacji
Polityka prywatności
Open Access
Skargi i Apelacje
Poprawki i Wycofnia
Wskaźniki
Zespół redakcyjny
Komitet redakcyjny
Rada naukowa
Kalendarz imprez
Kontakt
Tom 67 Nr 3 (2022)
Polimery
Contents Issue 67/3/2022
Opublikowane:
2022-03-18
Artykuły
Wpływ modyfikowanego włókna sizalowego na stabilność mikrobiologiczną poli(hydroksymaślanu-co-walerianianu): analiza termiczna
Thorsak Kittikorn
Emma Strömberg
Monica Ek
Sigbritt Karlsson
93-101
DOI:
https://doi.org/10.14314/polimery.2022.3.1
PDF (English)
Wpływ napełniaczy naturalnych na właściwości termiczne i mechaniczne kompozytów na bazie żywicy epoksydowej
Karolina Młynarczyk
Filip Longwic
Beata Podkościelna
Tomasz Klepka
102-109
DOI:
https://doi.org/10.14314/polimery.2022.3.2
PDF (English)
Wpływ wstępnej obróbki na strukturę celulozy bakteryjnej z Nata de Coco (Acetobacter xylinum)
Rusaini Athirah Ahmad Rusdi Norhana Abdul Halim
Mohd Nurazzi Norizan
Zul Hazrin Zainal Abidin Norli Abdullah
Fadhlina Che Ros Nurazlin Ahmad
Ahmad Farid Mohd Azmi
110-118
DOI:
https://doi.org/10.14314/polimery.2022.3.3
PDF (English)
Wpływ naturalnego włókna Gongura roselle na właściwości mechaniczne kompozytów ABS i PLA otrzymanych metodą druku 3D
Anandha Moorthy Appusamy
Natarajan Nanjappan Prakash Eswaran Madheswaran Subramanian
119-124
DOI:
https://doi.org/10.14314/polimery.2022.3.4
PDF (English)
CZĘŚĆ INFORMACYJNA
CZĘŚĆ INFORMACYJNA (Polimery, nr 3/2022)
125-138
PDF