References
Laus G., Bentivoglio G., Schottenburger H., Kahlenberg V., Kopacka H.: Lenzinger Berichte 2005, 84, 11.
2. Tan Y. S. S., MacFarlane D. R.: Top. Curr. Chem. 2010, 290, 311.
3. Fort D. A., Remsing R. C., Swatloski R. P., Moyna P., Rogers R. D.: Green Chem. 2007, 9, 63.
4. Abbott A. P., Capper G., Davies B. L.: Rasheed R. K.: Chem. Commun. 2003, No. 1, 70.
5. Wilpiszewska K., Spychaj T.: Carbohydr. Polym. 2011, 70, 334.
6. http://www.rsc.org/Education/EiCissues/2009Nov/PotatoPackaging.asp
7. Abbot A. P., Harris R. C., Ryder K. S., D'Agostino C.: Green Chem. 2011, 13, 82.
8. Wu J., Zhang J., Zhang H., He J.: Biomacromolecules 2005, 5, 266.
Google Scholar