Leszczyński W.: Przemysł Spożywczy 2001, 55, 81.
[2] Kokoszka S., Lenart A.: Trwałość żywności 2009, 63, 30.
[3] Gottfried K., Sztuka K., Statroszczyk H., Kołodziejska I.: Opakowanie 2010, 8, 26.
[4] Brandenburg A.H.,Weller C.L., Testin R.F.: Journal of Food Science 1993, 58, 1086.
Crossref
[5] Moorhouse R., Walkinshaw M.D., Arnott S.: Extracellular Microbial Polysaccharides 1977, 45, 90.
Crossref
[6] Clark A.H., Ross-Murphy S.B.: Advances in Polymer Science 1987, 83, 57.
Crossref
[7] Matsuda Y., Biyajima Y., Sato T.: Polymer Journal 2009, 41, 526.
Crossref
[8] Hayward A.C.: “The hosts of Xanthomonas” w “Xanthomonas” (red. Swings J.G., Civerolo E.L.) Chapman&Hall, United Kingdom 1993, str. 1—119.
Crossref
[9] Garcia-Ochoa F., Santos V.E., Casas J.A., Gomez E.: Biotechnology Advances 2000, 18, 549.
Crossref
[10] Salah B.H., Chaari K., Besbes S., Blecker C., Attia H.: Journal of Food Process Engineering 2011, 34, 457.
Crossref
[11] Liakopoulou-Kyriakiedes M., Tzanikakis E.S.: Chemical Engineering & Technology 1997, 20, 354.
Crossref
Google Scholar